середу, 18 червня 2014 р.

Поличка для дрібничок

Прийшла до вас хвалитися))
З плином часу в кожного з нас назбирується потрохи рукодільних запасів і залишків і настає питання про їх організацію і зберігання.
Сьогодні нарешті збулась моя невелика (чи велика - то з якого боку ще подивитися)) ) мрія - поличка.


Ось таке диво, яке вже кілька днів стояло напівзібране на балконі і навколо якого всі домашні ходили кругами (особливо діти з гаданнями - а що то буде? стіл. шафа? А якщо ще врахувати, що на балконі поличка стояла перевернена на бік)) ) сьогодні зайняло своє місце на стіні.

І зразу ж обросло різними коробочками-боксиками, в яких я зберігаю все те, що може мені знадобитися в поточній роботі. І що має завжди бути під рукою.

А ще ж є три шуфлядки в робочому столі, де теж зберігаються  різні дрібнички і інструменти, полички в шафі, завалені відрізами тканин (для вишивання і шиття), велика пляжна сумка з мотками ниток для в'язання і ще багато-багато інших ничок..

І мрія - про свій рукодільний куток. Наразі початок зроблено - поличка прикручена до стіни. Чоловік так старався, що аж наскрізну дирку зробив)) Добре, що за стіною не сусіди, а наша кухня))

А за півроку розбереться дитяче ліжечко, старша доня переїде в окрему кімнату і під поличкою опиниться мій робочий стіл. Прикрутиться широка лампа, появиться місце для швейної машинки, яка тимчасом стоїть на підвіконні, для вишивального та бісерного станочків..
І можна буде замовляти ще одну поличку, а може і новий стіл))

Головне - почати правда ж? ))

Немає коментарів: