середу, 17 вересня 2014 р.

Куфер, куфер, куферок, куферівочка...

Всім привіт..

Як справи, не сумно вдома? Є бажання поділитися з кимось красою і майстерністю, або і самій чогось навчитися?

Є, ну тоді як вам така інформація?

   Адміністрація рукодільного форуму Куфер Майстрині організовує у Львові здибанку за чашечкою смачного напою (якого? а це на ваш розсуд, як і вибір смаколиків до нього ;) )



   Будуть розмови про рукоділля, розказування і показування майстринями своїх останніх робіт. дружні поради, підказування  і відкривання рукодільних таємниць. 

Ну як, я вас зацікавила?

Тоді приєднуйтесь до нас.

пʼятницю, 5 вересня 2014 р.

Маки для воїна...

 Бувають моменти, коли ти не можеш просто стояти осторонь. Зараз саме такий.

 В українських  воєнних шпиталях лежать наші хлопці, поранені під час визволення нашої землі від чужоземних загарбників та їх посіпак-яничарів. Їм щодня потрібні медикаменти, потрібні нові медичні прилади і інші інструменти та засоби для лікування. А війна нещадно творить все нових і нових героїв...

 Не маючи змоги допомогти цим мужнім хлопцям особисто, вирішила долучитися матеріально.

 Цей комплект я робила з думкою про них. Про наших героїв, тих, хто захищає нас ціною власного здоров'я і життя. Мріється, щоб червоним в їх житті буяли лише квіти  і кохання, а не кров і біль.




 Він виставлений лотом на інтернет-аукціон "Свій за свого. Благодійний аукціон на підтримку армії." в Фейсбуці.

Life Like Knitting: Розіграш святковий. Набір Переможний.

 Завжди милувалась в'язаними рукотворами Наді Цинайко. А сьогодні є гарна нагода взяти участь в розіграші і отримати в разі перемоги набір, створений її руками. А так як він, окрім того, що теплий, гарний, так ще і в національних кольорах - ну хіба я можу таке прогавити?


Розіграш від Наді Цинайко



Life Like Knitting: Розіграш святковий. Набір Переможний.: 1-ше вересня - це завжди початок чогось нового. Це майже, як новий рік. Це справжнє свято. Тому пропоную в цей день для вас подарунок. ...